Over restaurant de Stoeterij

Restaurant de Stoeterij nodigt uit voor zowel warme chocolademelk na een stevige boswandeling als voor een borrel of prima diner.

Ontspannen en heerlijk genieten van goed eten, dat is wat wij u willen bieden.www.hoteldeoorsprong.nl

Het restaurant en terras bevinden zich aan de voorzijde van oude stoeterij met uitzichtover een weide met bosrand. Wij bieden een gevarieerde menukaart met wisselende seizoensgerechten waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van streek– en biologische producten, welke met passie en aandacht voor u worden bereid.

In de stalbar is de sfeer van vroeger nog goed voelbaar. In authentieke staat met de statige paardenboxen en voorzien van de namen van Regent en Alva, stamvaders van het huidige Friese paard. In deze sfeervolle ruimte kunt u ongestoord samen zijn met uw eigen groep, bijvoorbeeld om een aperitief te gebruiken voor u aan tafel gaat of voor een drankje na afloop van een bijeenkomst.

De stalbar kan ook gebruikt worden voor uw besloten feestje en is tevens uitermate geschikt voor bijvoorbeeld buffetten.

Uiteraard bent u ook altijd zeer welkom voor een kop koffie/thee met eigengebakken lekkers. Zoals past binnen onze filosofie zijn onze koffie en thee biologisch en fairtrade. De grote stamtafel is een aangename plek voor een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje.

Maandag t/m vrijdag staat vanaf 17.00 uur de keukenbrigade van de Stoeterij voor u klaar. Zaterdag, zondag en feestdagen vananf 12:00 uur.  Speciale wensen? Wij horen het graag!

Restaurant de STOETERIJ is onderdeel van Hotel de OORSPRONG www.hoteldeoorsprong.nl